audiot ja mantraterapia 

Lucy Herzig audiot ja mantrat ovat helpoin ja halvin "tie" onnellisuuteen
Lucy Herzig audiot ja mantrat ovat helpoin ja halvin "tie" onnellisuuteen

Lucy Herzigistä kiinnostuneille haluan kertoa, että "hypätkää lukuun 5.1 ja 5.6 "

1. Saavuta sopu luonnon kanssa

Tuhansia vuosia sitten elivät ihmiset onnellisina täydessä sovussa luonnon kanssa. Ihmiset söivät spontaanisti juuri heille parhaiten sopivaa ruokaa. Noina aikoina Intian näkijät eli rishit lauloivat perimätietoina oppimiaan "joikuja" eli ylistyksiä eri lainalaisuuksille ihmisen ja luonnon yhteiselossa. "Jos teet pahaa, luonto rankaisee sinua", "Jos rakastat, saat vastarakkautta" . Yksinkertaiset perustotuudet ovat voimassa tänäänkin, mutta ihmisen pahat ajatukset ja teot ovat myrkyttäneet ja sumentaneet ihmisen "näkijänkyvyt". "Terapia" eli noiden "joikujen" laulaminen tai kuunteleminen muun muassa youtubesta on mielestäni kaikkein tehokkain ja halvin henkisen kasvun ja myös fyysisen vahvistumisen apuväline. Muinaisten mantrojen säilyminen nykypäivään saakka perustuu Vedaperinteeseen.

2. Perusmeditaatio "hiljaa mielessä"

Minun etsijän taipaleeni alkoi 40 vuotta sitten transsendenttisella meditaatiolla. Sanotaan, että "korkein ensin". Kyllä tm meditaatio on minun kokemana kaikkein korkein ja perustavinta laatua oleva perustekniikka. Kyseessä on eräänlainen mielen instrumentti .Suomessa sitä opettaa TM-liitto ry. Markkinoilla on muitakin perusmeditaatioita, mutta en osaa ottaa kantaa niihin, koska puuttuu henkilökohtainen kokemus. 

3. Mantrojen käyttö eli mani padme hum (naurua)

3.1 Älä keskity. Älä yritä analysoida tai ymmärtää niiden merkityksiä tai sävelkulkuja. Jopa sana mantra itsessään on mahdotonta sanoiksi pukea.

3.2 Anna sen soida vapaasti ja ole vain läsnä. Joskus huomaat ajatuksesi karanneen kauas pois. Tällöin palaat kuunteluun kevyen pehmeästi ja viattomasti.

3.3 Älä tee ponnistelua tai keskittymistä vaativaa työtä sen soidessa. Älä aja autoa sen soidessa.

4. Mistä terapia "joiut"?

4.1 Maharishi Veda app -applikaatio maksaa viitisen euroa kuukaudessa. Se on paras aloittelijalle, koska on valikoitu aloittelijalle sopivaksi. Erityisesti minä pidän "Hanuman Chalisa":sta ja gandharva veda -musiikista.

4.2 Youtubesta löytyy "joikuja" "joka lähtöön". Jos ESIMERKIKSI sinulla on ruoansulatusongelmia, kirjoita Google -hakuun avainsanat "mantra for digestion" . Googlehaku tulostaa pitkähkön rimpsun tärppejä, joista voi sitten valita.

5. Suosikkini, kuten esim. vagushermoa elvyttävä Lucy Herzig -audio

5.1 Ruoansulatus- eli Agni "loitsut" ovat minun ikisuosikkeja.  Digitaalisissa Sapien Medicine -tuottajan audioissa on vieläkin tehokkaampia vatsan hellijöitä puhumattakaan Lucy Herzig audioista .

5.2 Tunne-elämää avaavat, kuten a) sydänchakraa (anahata) avaavat ja b) MAGIC MANTRA -tuottajan aikaansaannokset ovat suosiossani.

5.3 Lord Shiva -"loitsut",  joista löytyy erittäin voimakas, kaikkia sairauksia parantava tunnettu Om namah shivaya , on myös lähellä minua.

5.4 Lord Hanuman sopii erityisesti elämän kolhimille "reppanoille".

5.5 Laksmi lupaa rahaa ja vaurautta.
 
5.6 Digitaalisista tuotoksista pidän eniten Lucy Herzig ja Sapien Medicine -audioista. Herzigin vagushermoa tervehdyttävä "biisi" on minulle superhyvä ( Herzigin taiteilijanimi oli meditative veritas , mutta nykyään se on subliminal veritas ) .  Herzigin audiot perustuvat hienovaraisten ja positiivisten suggestioiden kulkuun alitajuntaan siten, että tietoinen mieli ei edes havaitse tätä. Digitaalinen  mantraterapia on nykyajan  keksintöjä vailla yhteyttä Intiaan. 

6. Vielä eräitä huomioita 

6.1 "DHYAANGURU Dr. NIPUN AGGARWAL" tuottamat "joiut" eivät ole terveellistä kuultavaa, koska mainittu "Guru" ei ole Vedalaisen perinteen kouluttama. Olen niitä koettanut kuunnella, mutta tulee vain paha olo.

6.2 Sanskriitin kielinen on aina parempi kuin muilla kielillä hoilattu. Jokaisella sanalla on oma värähtely- eli sointimerkitys. Sanskriitin kielessä sanan symbolinen merkitys on aina sama kuin sointimerkitys. Sanskriitti on "kaikkien kielien alkuäiti"

6.3 Vedic mantrat ovat erittäin hyviä. Ne tulevat mahdollisimman "puhtaina" vuosituhansien takaa. 

6.4 Suosikki"loitsu" vaihtuu usein vuosien saatossa kuvastaen saavutettua uutta tietoisuuden tasoa

6 5 Minä Kari Nokela mutustelin nämäkin mietteet ihan itse Kuopiossa eli " elämä ja veda " kaupungissa apunani tm meditaatio .

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita