Chakrat ja sairaudet sekä väriterapia ?

chakrat ja perinteinen väriterapia kuuluvat yhteen
chakrat ja perinteinen väriterapia kuuluvat yhteen

1. Tieto värien terapeuttisista vaikutuksista - 

Värit ovat olleet tärkeä osa ihmiskunnan historiaa muinaisista ajoista lähtien. Jokaisella on oma erillinen vaikutuksensa. Jotkut värit herättävät jännitystä, kun taas toiset saavat ihmisen vihaiseksi, kun taas jotkut antavat selkeyden tai rakkauden tai ehkäpä tyydytyksen tunteita. Vihreä rauhoittaa ja auttaa , sininen passivoi, punainen kiihdyttää mieltä , Mutta kuitenkin jokaisella värillä on parantava voima johonkin osaan kehoa. Monet sairaudet saavat helpotusta oikein valitulla väriterapialla .

Muinaisista ajoista asti seitsemää pääväriä on pidetty tärkeinä. "Jumalan auringon vaunuissa olevat seitsemän hevosta" edustavat seitsemää pääväriä tai seitsemää valonsädettä. Sateenkaari sisältää myös seitsemän väriä. Nämä seitsemän liittyvät kehomme seitsemään chakraan (energia- ja informaatiokeskukseen). Jokainen väri liittyy yksittäiseen chakraan. Yksilön chakran ja sitäkautta terveyden ( parantaja palvelu) heikkeneminen tarkoittaa kyseisen värin puutetta kehossa. Nykyisin tällaista kutsutaan joskus myös nimellä aura soma väriterapia .

2.Keltainen väriterapia esimerkkinä - chakrat ja sairaudet

Keltainen liittyy Solar Plexus chakraan. Tämä chakra sijaitsee kylkiluiden alla pari centtiä navan yläpuolella. Tähän chakraan liittyvät elimet ovat ohutsuoli, vatsa, maksa, perna. Tähän keskukseen liittyvä endokriininen rauhanen on haima. Terapia : Näiden kehon osien sairaudet reagoivat positiivisesti keltaiseen väriin.

Mystisellä ja psykologisella tasolla keltainen liittyy yksilön itsetuntemukseen ja tahdonvoimaan. Tämä chakra liittyy henkilön käyttäytymiseen. Ihmisen ego, hänen tunteensa ja itseymmärryksensä (yogapedia) ja itseluottamuksensa sekä itsearvostus perustuvat tähän chakraan.
Yllä mainittu yogapedia sivusto on monenkirjava, mutta sieltä löytyy myös tietoa tämän artikkelin aiheisiin. Lisätietoa (englannin kielellä) chakroja tasapainottavista jooga-asanoista tämän nettisivuston sivuilla

2.1 Milloin aurinkochakra on tasapainossa?

Jos aurinkochakra on tasapainossa, hän on merkittävä henkilö, avoin ja suurisydäminen. Hänestä tulee hyväluonteinen ja lempeä. Hän pystyy vakuuttamaan muut. Osaa tutkia asioita ja on analyyttinen. Hän on fiksu, toiveikas ja hänellä on syvyyttä sanoissaan. Hän on järkevä perusteluissaan ja looginen henkilö. Hän on älykäs.

Jos aurinkopunoksen chakra on epätasapainossa, hän on antagonistinen. Henkilö voi tuntea nöyryyttä. Hän voi olla "kana". Hän voi olla ovela ja petollinen.

2.2 Kuinka käyttää keltaista ?

Sinun on sisällytettävä mahdollisimman paljon keltaista ympärillesi. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Sisällytä pukeutumiseen usein keltaisia vaatteita.
  • Terapia : Pidä aurinko chakrakivi työpaikalla tai kotona. Kivien voimat ovat suuret.
  • Käytä keltaista yöpukua, jotta voit hyötyä energiasta nukkuessasi.
  • Käytä keltaista kodin sisustuksessa.
  • KUUNTELE YOUTUBESTA Solar Plexuksen MANTRAA

3. Chakrat liittyvät aina tiettyyn väriin. Kuuntele ko. chakran mantraa. Lisää mantraterapia sivulla.


3.1 Juurichakra : Punainen väri

Sijainti: Selkärangan pohja häntäluun lähellä

"Tämä chakra edustaa turvallisuuttasi ja voimaasi", eräs asiantuntija sanoo. "Se määrittää kykysi tuntea olosi rauhalliseksi, turvalliseksi ja maadoitetuksi. Se on myös se, mistä voit ottaa energiaa ja ilmentää toiveitasi."

Aina kun tarvitset ylimääräisen annoksen maadoitusta elämässäsi, käytä punaista muun muassa pukeutumisessa tai voit ympäröidä kattovalaisimesi punaisella silkkipaperilla. Tai Kuuntele Youtubesta juurichakran mantraa.

3.2 Sakraalichakra : Oranssi 

Sijainti: Kaksi tuumaa vatsapainikkeen alapuolella

"Tämä edustaa ja hallitsee emotionaalista tilaa ja luovuuden tunnetta", Singh sanoo. Ja sellaisena se on herkkyyden, seksuaalisuuden, läheisyyden ja itseilmaisun lähde, sanoo Poon: "Usein sakraali chakrat on puhdistettava jumissa olevasta energiasta traumoista ja tukahtuneista tunteista luovuuden ja kyvyn parantamiseksi. ilmaistaksesi todellisen itsesi. "

Koska oranssi väri lämmittää ja jännittää, se sopii sakraali Chakraan. Samoin kuin juuri Chakra , jos haluat kutsua enemmän sakraalichakran energiaa, pukeudu ainakin kotioloissa oranssiin tai sisusta huoneesi oranssilla. Tai ympäröi kattovalaisin oranssilla silkkipaperilla esimerkiksi. Tai kuuntele Youtubesta sakraali chakran mantraa.

3.3 Sydänchakrat : terapia : Vihreä (ja punainen)

Sijainti: Rinnan keskellä.

Vaikka vaaleanpunainen tai punainen voi olla ensimmäiset värit, jotka tulevat mieleen, kun ajattelet sydänchakraa, tämä energinen alue liittyy itse asiassa vihreään. Mutta kuten voitte kuvitella, sydämen keskeiset teemat pysyvät: Se on rakkauden, integraation ja myötätunnon lähde, Singh sanoo. Eikä vain romanttisessa mielessä. "Tämä chakra edustaa myös kykyä antaa ja vastaanottaa myötätuntoa, laajentumista, empatiaa, palvelua, ystävällisyyttä, terveyttä ja parantumista", Poon sanoo. "Toisaalta koemme menetystä, katumusta, kipua, vähäistä itsensä rakastamista ja alhaista itsetuntoa, kun tämä chakra on epätasapainossa."

Vahvistaaksesi sydänchakraasi ja avataksesi itsesi rakkauden antamiselle ja vastaanottamiselle, ympäröi itsesi vihreällä ja kuuntele Youtubesta sydänchakran (anahata) mantraa.

Sydänchakroja on itse asiassa kaksi. Anahataakin tärkeämpi on "jumalallinen" Hrit Padma chakra aivan anahatan vieressä. Youtubesta löytyy musiikkia myös sen vahvistamiseksi. Hrit Padma chakra on kaikkien chakrojen perusvoiman antaja.

3.4 Kurkun energia- ja informaatiokeskus |: Sininen:-

Sijainti: Kurkun pohjassa silmän keskelle saakka

"Tämä chakra koskee itseilmaisua ja selkeää viestintää", Schieffelin sanoo. Vaikka tasapainoinen kurkkuchakra liittyy totuuden puhumiseen ja kirjoittamiseen, epätasapaino voi johtaa päinvastaiseen: "Ihmiset pidättyvät usein aidosta rehellisyydestä pelätessään, että he joutuvat tuomion tai hylkäämisen kohteeksi", sanoo Schieffelin Tällainen voi olla todiste kurkkuchakran tukkeutumisesta ja voi ilmetä jopa usein yskimisenä tai muina fyysisinä oireina.

Jos sinulla on ongelmia viestinnässä tai terveysongelmia kurkun ja suun alueilla, ympäröi itsesi sinisellä ja kuuntele kurkkuchakran mantraa Youtubesta. (Mantra on HAM)

3.5 Kolmannen silmän energia- ja informaatiokeskus | Väri: Indigo tai violetti:-

Sijainti: Otsan keskellä kulmakarvojen välissä

Yleisessä mielessä kolmannen silmän chakra on yhteydessä alitajuntaan ja tietoiseen havaintoon, Singh sanoo. "Violetti on hyvin mystinen ja maaginen väri, joka edustaa viisautta", Schieffelin sanoo. "Kolmas silmä liittyy intuitioon ja sisäiseen näkemykseen. Selkeä ja avoin kolmannen silmän chakra voi auttaa sinua näkemään maailman aivan uudella tavalla." Jos sinulla on ongelmia vaikkapa aivojen alueella, kuuntele kyseisen chakran mantraa Youtubesta.

3.6 Kruunuchakra: |: violetti tai valkoinen:-

Sijainti: Kaksi tuumaa pään yläosan yläpuolella

Toisin kuin muut chakrat , kruunuchakra ei oikeastaan ole kehossasi tai sen sisällä. Se sijaitsee aivan pään yläpuolella ja "säteilee äärettömän ylös ja ulos, yhdistäen teidät sieluunne, korkeampaan itseenne, tarkoitukseenne, maailmankaikkeuteen, lähteeseen ja jumalalliseen", Poon sanoo. Vaikka sen energia voi olla joko kirkkaan violettia tai valkoista, se heijastaa aina hengellisyyttä, valaistumista ja tietoisuutta. Kuuntele Youtubesta kruunuchakran mantraa.


Lopuksi linkki videosivulle 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita